Nieuws

In Amersfoort en zes regiogemeenten werken de medewerkers van de wijkteams en van de regiogemeenten sinds 1 oktober met het vernieuwde MensCentraal.

Dinsdag 27 november organiseren Nvsi en Lost Lemon een kosteloos seminar op locatie Dolhuys, museum van de geest. Op deze middag staat zorg voor personen met verward gedrag centraal.

Let op: gewijzigde datum!
De NVSI organiseert samen met Divosa op 12 juni 2018, de kennissessie:Regie op personen met verward gedrag.

Tussen 30 maart en 1 mei geen actuele studiefinancieringsgegevens in Suwinet-Inkijk en Suwinet-Inlezen beschikbaar. 

Donderdag 30 november werd bij Lost Lemon de tweede Gemeentedag 2017 voor MensCentraal gebruikers gehouden.

Na positieve feedback vanuit de gemeenten én de vraag om een vervolg, organiseren we in samenwerking met de NVSI, met veel plezier een nieuwe gemeentedag voor u!

De storing waar wij u eerder deze dag over berichtten, is op dit moment verholpen.

De gemeente Ede organiseert in samenwerking met de NVSI een informatiebijeenkomst “Regisseren met MensCentraal”. Naast een presentatie over de regisseerfunctionaliteit krijgt u de mogelijkheid feedback en input te leveren. Dat vinden we erg waardevol. Meld u nu aan!

We zijn 2 jaar aan de slag met de 3D’s. Dit is een mooi moment voor reflectie. De regiegroep neemt het initiatief voor een gebruikersdag om veelgehoorde vraagstukken te verkennen. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 maart. Lees hier meer over deze gemeentedag en meld je aan.

Pagina's

U bent hier