Nieuws

De nieuwe versies van de iWmo- en iJw-standaard (iWmo 3.0 en iJw 3.0) zijn sinds 1 januari 2021 in gebruik. In verband met deze wijziging zijn in MensCentraal en de PDC de vier punten succesvol doorgevoerd: Beschikking uit toewijzingsbericht, Verzoek om wijziging, Declaratieproces en Administratief afsluiten zorg.

De nieuwe release ‘Netwerk van de klant’ van MensCentraal is beschikbaar. Het netwerk van de klant is door diverse gemeenten uitgebreid getest en zij zijn zeer enthousiast over de applicatie en de nieuwe functionaliteiten.

Er is goed nieuws voor alle gemeenten die gebruikmaken van de applicaties van Lost Lemon, in het bijzonder met MensCentraal. Begin deze maand is Transactiestandaard 4.0 live gegaan. Wij zijn er niet alleen klaar voor; onze applicaties zijn al volledig ingericht op deze nieuwe standaard.

In Amersfoort en zes regiogemeenten werken de medewerkers van de wijkteams en van de regiogemeenten sinds 1 oktober met het vernieuwde MensCentraal.

Let op: gewijzigde datum!
De NVSI organiseert samen met Divosa op 12 juni 2018, de kennissessie:Regie op personen met verward gedrag.

Tussen 30 maart en 1 mei geen actuele studiefinancieringsgegevens in Suwinet-Inkijk en Suwinet-Inlezen beschikbaar. 

Donderdag 30 november werd bij Lost Lemon de tweede Gemeentedag 2017 voor MensCentraal gebruikers gehouden.

Na positieve feedback vanuit de gemeenten én de vraag om een vervolg, organiseren we in samenwerking met de NVSI, met veel plezier een nieuwe gemeentedag voor u!

De storing waar wij u eerder deze dag over berichtten, is op dit moment verholpen.

Pagina's

U bent hier