Wat is MensCentraal?

Het concept MensCentraal is ontwikkeld in opdracht van DIVOSA, de VNG en het Ministerie voor Sociale Zaken, ten behoeve van het oplossen van sociaal maatschappelijke vraagstukken.

In de MensCentraal Toolbox vindt u verschillende innovatieve (ICT-)oplossingen voor uw sociaal maatschappelijke vraagstukken. Daarbij bieden we een implementatieaanpak en begeleiding door ervaren adviseurs.

Is MensCentraal interessant voor u?
Uw focus ligt op het aanpakken van verschillende uitdagingen, zoals de decentralisaties, actieve participatie, mensen actief betrekken bij dienstverlening, digitale dienstverlening, eigen kracht, multiprobleemgezinnen of zaakgericht werken. Om deze uitdagingen te lijf te gaan is onder andere goede samenwerking met uw (keten)partners van groot belang.

Wilt u weten welke oplossingen er in de MensCentraal Toolbox zitten? Klik hier

Met de oplossingen van MensCentraal zorgt u voor het samenvoegen van informatie, bijvoorbeeld door het leggen van verbindingen tussen ICT systemen.

Ruim 80 gemeenten, welzijnsorganisaties en intergemeentelijke samenwerkingsverbanden werken met MensCentraal. Daarnaast zijn er ruim 450 ketenpartners aangesloten op MensCentraal.

MensCentraal wordt ingezet binnen de volgende domeinen:

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte? Klik hier.

U bent hier