Schrijf u nu in! Masterclass reeks 'Werk aan de Wijk'

Na het succes van de masterclasses over meervoudige problematiek in gezinnen eind 2013, herhaalt de NVSI deze reeks in het najaar van 2014! De masterclasses bereiden uw gemeente voor op het werken met een integraal team, bijvoorbeeld in wijkteams of sociale teams, om meervoudige problematiek bij cliënten aan te pakken.

De reeks bestaat uit vier middagen van 13.00 tot 17.00, met elk een eigen thema:

  • 26 september 2014 - Activering: een activerende aanpak beperkt problematiek
  • 9 oktober 2014 - Juridisch advies: privacy is geen belemmering voor samenwerking
  • 28 oktober 2014 - Meten is weten: prestatie-indicatoren voor de wijkteams
  • 13 november 2014 - De zelfredzame burger: burgers zijn de baas over hun eigen plan

De deskundige sprekers opereren op het scherpst van de snede en dagen u uit om met een andere bril naar de vraagstukken te kijken. Ze bieden nieuwe inzichten zonder in het abstracte te blijven, maar maken de inzichten direct praktisch toepasbaar. Tot slot zetten de sprekers u aan het denken, zorgen dat u reflecteert op uw eigen aannames over wat klanten wel of niet kunnen én hoe uw rol als professional daarin is.

Voor wie?
Bent u programmamanager, projectleider, beleidsmedewerker of anderszins geïnteresseerd in de aanpak voor mensen of gezinnen met meervoudige problematiek én op zoek naar handvatten, tips en praktijkervaringen? Dan is deze reeks masterclasses bij uitstek geschikt voor u.

Kosten
Leden van de NVSI betalen slechts € 395,- voor de reeks masterclasses. Het inschrijfgeld voor Divosa leden bedraagt € 495,- en voor overige belangstellenden € 595,-.

Programma
Voor het volledige programma, klik hier.

Inschrijven
Klik hier om u in te schrijven.

 

 

U bent hier