Onze dienstverlening

Inspirerende consultants & projectleiders
Er komt veel kijken bij de invoering van een andere werkwijze, de overgang naar een nieuw ICT-systeem of het opstarten van ketensamenwerking. Wij brengen graag onze domeinkennis én onze kennis van informatietechnologie samen om te zorgen voor een passende informatievoorziening. We spelen in op de uitdagingen waar u mee te maken heeft! We gaan samen met u aan de slag om te bepalen welke onderdelen uit de MensCentraal Toolbox nuttig zijn om uw werkproces te ondersteunen en hoe we de verschillende onderdelen het beste kunnen inrichten.

Dynamische gebruikersmanagers

  • pro-actief: Onze gebruiksmanagers zoeken u op en horen graag uw mening over onze oplossingen. We zijn altijd op zoek naar verbeterpunten en bekijken kritisch hoe we dit kunnen realiseren.
  • redder in nood: de helpdesk is dagelijks telefonisch en per e-mail te bereiken voor al uw vragen. We organisaren naar behoefte ook inloopochtenden bij u op kantoor.
  • doe-'t-zelf: Op zoek naar dat ene handige dingetje… waar zat dat ook alweer? Onze handleidingen zijn up-to-date en u klikt er eenvoudig doorheen.

Enthousiaste trainers
Het werkende werkend krijgen, kennis verankeren en juichend op gang! Dat is het motto van onze trainers die praktijkgerichte trainingen geven.
MensCentraal is een beproefd concept. Nu is de kunst om het systeem op de juiste manier in te richten en uw medewerkers de (nieuwe) manier van werken eigen te maken. Onze trainingen helpen u hierbij. Wij vinden het belangrijk dat alles wat de deelnemers leren direct toepasbaar is in de praktijk. Onze trainingen zijn daarom praktijkgericht ingestoken. Wanneer mensen de werking van MensCentraal in de vingers hebben houden wij hun enthousiasme graag vast, ook na een training. Wij organiseren diverse vervolgmomenten zoals gebruikersondersteuning, vervolgtrainingen of inloopdagen.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte? Klik hier.

 

 

U bent hier