Meld je aan voor de demo sessies of webinar over de nieuwe release!

Veel MensCentraal gebruikers hebben inmiddels al een kijkje genomen op de pre-productie omgeving van MensCentraal. Deze omgeving is speciaal voor gebruikers beschikbaar gesteld zodat er getest kan worden met nieuwe funcionaliteiten.

Drie demo sessies

Naast de mogelijkheid om de nieuwe functionaliteiten zelf te verkennen via de pre-productie omgeving, houden wij drie sessies waarin wij de nieuwe release uitleggen. Zo’n 10 gemeenten hebben zich al met meerdere medewerkers aangemeld voor de demo. Deze sessies zijn op de volgende locaties:

  • Gemeente Almelo, donderdag 7 januari van 10:00 - 11:30 uur

  • Gemeente Rotterdam, maandag 11 januari van 9:00 - 10:30 uur

  • Lost Lemon te Haarlem, dinsdag 12 januari van 15:00 - 16:30 uur
     

Heeft u interesse in een bredere discussie met gemeenten in uw regio over hun visie en aanpak voor MensCentraal in het sociaal domein? Meldt u zich dan aan voor één van de demo's. Dit kunt u doen door contact op te nemen via: basvantol@menscentraal.com

 

Lukt het u niet om bij één van de drie demo’s aanwezig te zijn?

Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de nieuwe MensCentraal functionaliteiten houden wij op maandag 18 januari, van 14:30 tot 15:30 uur, een online training (webinar). Door middel van dit webinar krijgt u op een laagdrempelige manier de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe functionaliteiten. Het voordeel van een webinar is dat u het vanaf uw eigen bureau kunt volgen en de mogelijkheid heeft om vragen te stellen; wij geven hier via de chatfunctie direct antwoord op. Ook ziet u de vragen die andere kijkers stellen.

Lijkt het u wat om middels een webinar, deel te nemen aan een interactieve training voor de nieuwe release van MensCentraal? Via deze website kunt u zich inschrijven.

U bent hier