Lost Lemon werkt al met Transactiestandaard 4.0

Er is goed nieuws voor alle gemeenten die gebruikmaken van de applicaties van Lost Lemon, in het bijzonder met MensCentraal. Begin deze maand is Transactiestandaard 4.0 live gegaan. Wij zijn er niet alleen klaar voor; onze applicaties zijn al volledig ingericht op deze nieuwe standaard.

Gepubliceerd op: 22 juni 2020

Veilig gegevens uitwisselen
Stichting Inlichtingenbureau is verantwoordelijk voor de ontsluiting van gegevens via het Digitaal Klantdossier (DKD). Hier kunnen gemeenten en andere instellingen in het publiek domein informatie opvragen uit de keten van Werk & Inkomen. Vanzelfsprekend moet die uitwisseling van gegevens veilig zijn. Aan verbetering wordt constant gewerkt en daarom is begin deze maand een nieuwe versie van de transactiestandaard live gegaan: Transactiestandaard 4.0. Hiermee wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van gegevensuitwisseling nog beter gegarandeerd.

MensCentraal
Gemeenten en softwareleveranciers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun gegevensuitwisseling. Ze hebben een jaar de tijd (tot 1 juni 2021) om hun applicaties volledig in te richten op de nieuwe standaard. Maar de gemeenten die gebruikmaken van MensCentraal, hoeven helemaal geen actie te ondernemen; wij hebben er al voor gezorgd dat zij aan de nieuwe eisen voldoen. Over ontzorgen gesproken ...

Meer weten?
Heb je vragen over Transactiestandaard 4.0? Bel ons op 085 489 9080 of mail naar helpdesk@menscentraal.com. Maakt jouw gemeente nog geen gebruik van MensCentraal en wil je meer weten over deze applicatie? Of wil je weten wat Lost Lemon verder voor jouw gemeente kan doen? Neem dan contact op met ons via 085 489 8888 of stuur een e-mail naar info@lostlemon.nl.

U bent hier