Informatiebijeenkomst Regisseren met MensCentraal

Aanleiding
Sinds de decentralisatie heeft iedereen in het sociaal domein hard gewerkt aan de continuïteit van zorg, nieuwe samenwerkingsverbanden en beleids- en inkoopafspraken. Bij de start op 1 januari 2015 had het vormgeven van de rol en verantwoordelijkheden van een “regisseur” op de dienstverlening logischerwijs nog niet de hoogste prioriteit.
Inmiddels is er in het land volop nagedacht en gediscussieerd over de inhoud van regie. Vanuit Lost Lemon hebben we in dialoog met een groot aantal gemeenten een generieke visie op regie gedestilleerd. Nu die visie er is, kunnen we aansluitende functionaliteit ontwikkelen om de regisseur optimaal te ondersteunen in zijn functie.

De ontwikkeling is gestart!
In dit 2e kwartaal van 2017 zijn we gestart met het traject voor ontwikkeling van de regisseermodule. Samen met de gemeente Ede, Rotterdam en Leeuwarden ontwikkelen we functionaliteit die het de regisseur in het sociaal domein gaat ondersteunen. Het moment van opleveren bepalen we samen met deze deelnemende gemeenten.

Informatiebijeenkomst “Regisseren met MensCentraal”: meld u nu aan!
De gemeente Ede organiseert in samenwerking met de NVSI een informatiebijeenkomst “Regisseren met MensCentraal”. Naast een presentatie over de regisseerfunctionaliteit krijgt u de mogelijkheid feedback en input te leveren. Dat vinden we erg waardevol.

Wanneer?

Dinsdag 30 mei van 15:00 tot 17:00 uur

Waar?

Raadhuis gemeente Ede, Bergstraat 4 in Ede

Meld u aan door een mail te sturen naar basvantol@menscentraal.com. Vermeld daarbij uw naam, contactgegevens en uw functie.

 

U bent hier