Hoe de-activeer ik een gebruikersaccount?

Wanneer medewerkers niet meer werkzaam zijn voor de organisatie of geen gebruik meer (mogen) maken van MensCentraal, kunt u gebruikersaccounts de-activeren. Via <beheer gebruikers> kunt u een gebruiker opzoeken en het vinkje weghalen bij “Account activeren”. Het account is dan niet meer in gebruik.

 

Om dit account vervolgens niet meer terug te zien in uw beheerders omgeving kunt u het account door de helpdesk van MensCentraal in een prullenbak werkbak laten plaatsen.Het is overigens niet mogelijk het account helemaal te verwijderen, omdat hierdoor de management informatie met rapportages uit het verleden niet meer de juiste informatie zou weergeven.

U bent hier