e-Kracht

Zet uw burgers in hun eigen kracht!

Met e-Kracht laat u zien dat u mensen graag ondersteunt in samenredzaamheid en hen daarin wilt faciliteren. Professionals van bijvoorbeeld sociale wijkteams staan dicht bij de mensen, weten wat voor sociaal netwerk iemand heeft én kunnen wellicht inschatten of iemand er aan toe is om bepaalde problemen zelf aan te pakken. Mensen hebben soms zelf niet in de gaten wat ze eigenlijk allemaal zelf of samen kunnen doen. Medewerkers uit een sociaal team kunnen mensen attenderen op e-Kracht, helpen bij het opzetten van een eigen e-Kracht website, of begeleiden in het gebruik hiervan. U biedt mensen hiermee net dat opstapje wat ze nodig hebben om op eigen initiatief problemen op te lossen.

e-Kracht is een gratis online tool dat mensen bij elkaar brengt om samen te werken aan oplossingen voor problemen. Met e-Kracht kan uw klant, samen met vrienden of familie, online brainstormen over oplossingen, een plan van aanpak delen, bijeenkomsten plannen & voorbereiden, afspraken maken, taken verdelen, communiceren over de uitvoering van de plannen, foto’s en documenten delen en nog méér.

Iedereen met een geldig e-mailadres en internettoegang kan gratis een e-Kracht profiel aanmaken. Wilt u weten hoe het werkt? Ga naar www.e-kracht.nl en probeer het uit.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte? Klik hier.

U bent hier