Sjaak de Mul
Lees verder
Richard Morsch
Lees verder
Pim van Heijst
Lees verder
Marjan van Oeveren
Lees verder
Tobie van Rees
Lees verder
Ramon Tromp
Lees verder
Esther Boelen
Lees verder
Bas van Luxemburg
Lees verder
Benno Kaandorp
Lees verder
Michiel Uijtenhoorn
Lees verder
Sicco Roukema
Lees verder

Laatste nieuws

30-06-2020

De nieuwe release ‘Netwerk van de klant’ van MensCentraal is beschikbaar. Het netwerk van de klant is door diverse gemeenten uitgebreid getest en zij zijn zeer enthousiast over de applicatie en de nieuwe functionaliteiten.

22-06-2020

Er is goed nieuws voor alle gemeenten die gebruikmaken van de applicaties van Lost Lemon, in het bijzonder met MensCentraal. Begin deze maand is Transactiestandaard 4.0 live gegaan. Wij zijn er niet alleen klaar voor; onze applicaties zijn al volledig ingericht op deze nieuwe standaard.

10-12-2018

In Amersfoort en zes regiogemeenten werken de medewerkers van de wijkteams en van de regiogemeenten sinds 1 oktober met het vernieuwde MensCentraal.

In the spotlight

 

Waarom MensCentraal?

De decentralisaties vormen grote uitdagingen voor u als gemeente. Om deze uitdagingen te lijf te gaan is onder andere goede samenwerking met uw (keten)partners van groot belang. Samen met u bedenken we hoe u informatie zo slim mogelijk kunt gebruiken en kunt samenwerken.
Lees verder...

 

De producten in de Toolbox

De MensCentraal toolbox bestaat uit diverse innovatieve ICT-oplossingen, een implementatie aanpak en begeleiding door ervaren adviseurs en projectleiders.
Lees verder...

 

 

 

Trainingsprogramma

We bieden u zowel verschillende trainingspakketten als enkele losse trainingen aan. Onze trainingen zijn maatwerk en toegespitst op de lokale situatie in uw organisatie.
Lees verder...

 

 

 

Wordcloud