Bas van Luxemburg
Lees verder
Marjan van Oeveren
Lees verder
Esther Boelen
Lees verder
Ramon Tromp
Lees verder
Sjaak de Mul
Lees verder
Benno Kaandorp
Lees verder
Pim van Heijst
Lees verder
Sicco Roukema
Lees verder
Michiel Uijtenhoorn
Lees verder
Richard Morsch
Lees verder
Tobie van Rees
Lees verder

Laatste nieuws

28-04-2021

MensCentraal is nóg efficiënter en gebruiksvriendelijker gemaakt. Release 5.2 bevat aangepaste functionaliteiten voor zowel beheerders als gebruikers. Door met hen in gesprek te gaan én te blijven, werkt Lost Lemon continu aan verbeteringen. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen optimaal wordt ondersteund.

04-02-2021

De nieuwe versies van de iWmo- en iJw-standaard (iWmo 3.0 en iJw 3.0) zijn sinds 1 januari 2021 in gebruik. In verband met deze wijziging zijn in MensCentraal en de PDC de vier punten succesvol doorgevoerd: Beschikking uit toewijzingsbericht, Verzoek om wijziging, Declaratieproces en Administratief afsluiten zorg.

30-06-2020

De nieuwe release ‘Netwerk van de klant’ van MensCentraal is beschikbaar. Het netwerk van de klant is door diverse gemeenten uitgebreid getest en zij zijn zeer enthousiast over de applicatie en de nieuwe functionaliteiten.

In the spotlight

 

Waarom MensCentraal?

De decentralisaties vormen grote uitdagingen voor u als gemeente. Om deze uitdagingen te lijf te gaan is onder andere goede samenwerking met uw (keten)partners van groot belang. Samen met u bedenken we hoe u informatie zo slim mogelijk kunt gebruiken en kunt samenwerken.
Lees verder...

 

De producten in de Toolbox

De MensCentraal toolbox bestaat uit diverse innovatieve ICT-oplossingen, een implementatie aanpak en begeleiding door ervaren adviseurs en projectleiders.
Lees verder...

 

 

 

Trainingsprogramma

We bieden u zowel verschillende trainingspakketten als enkele losse trainingen aan. Onze trainingen zijn maatwerk en toegespitst op de lokale situatie in uw organisatie.
Lees verder...

 

 

 

Wordcloud